Tilberedningstid: ca. 30min Antal: 4 portioner
- 1 stort zittauerløg (ca. 100 g)
- 2 små fed hvidløg
- 2 friske, milde røde chilipebere
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. fintrevet frisk ingefær
- 1 tsk. stødt gurkemeje
- 1½ tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. garam masala
- 300 g blomkål i små buketter
- 1½ dl kokosmælk
- 1½ dl yoghurt naturel
- 400 g kogte kikærter
- 75 g lyse rosiner (ca. 1¼ dl)
- 1¼ tsk. salt
Hak løg, hvidløg og chili fint. Sauter løg, hvidløg, chili og ingefær i ca. 2 min.
Tilsæt de tørre krydderier og lad dem svitse med i ca. 2 min.
Tilsæt blomkål, tomater, kokosmælk og yoghurt, og lad retten dampe stille og under låg i ca. 10 min.
Tilsæt kikærter og rosiner, og lad retten dampe videre i ca. 10 min.
Tilsæt salt og smag til.
Tilbehør: Brune risPynt med friske korianderblade eller persille.