4 personer
- 1 svinemørbrad
- 1 løg
- 4 cm frisk ingefær
- 2 spsk karry, madras
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds kokosmælk
- 1 dl vand
- 1,5 dl røde linser
- 1 chili, rød
- 1 ds kikærter (eller 100g tørrede, der udblødes og koges)
- Salt & Peber
- Citron
- Olivenolie
Puds mørbraden for sener og klumper af fedt. Skær den i mundrette bidder.
Hak løg & ingefær fint. Hak chilien fint (inkl. kerner).
Brun kødet i olien et par minutter – bare til det får en smule farve i kanterne. Tag kødet op af gryden.
Svits løg, ingefær & karry i et par minutter i gryden. Tilsæt kød, kokosmælk, tomater og vand. Lad simre under låg i 10 minutter.
Tilsæt linserne og lad simre i 15 minutter.
Tilsæt kikærter og chili. Lad simre 10 minutter. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Serveres med ris og pandebrød.