Texas-style Chili (uden bønner)
- 1 kg grisekød i tern
- 1 kg hakket oksekød, >10%
- 1 dl chilipulver
- 1 stort løg, grofthakket
- 1 helt hvidløg, pillet og hakket/knust
- 8 stk grønne chili, ristede, udkernede og hakkede
- 1 spsk stærk paprika
- 1 spsk spidskommen
- 4 tern okseboullion
- 1 øl, mørk’ish
- 1/2 dl whiskey
- 2 tern mørk chokolade
- salt efter behov
Brun kødet i små portioner, så det ikke koger. Kom alt kødet i din chiligryde og brun det med al chili’en.
Kom resten af ingredienserne i gryden og lad det simre i MINDST en time – gerne 2-3 timer.
Nu har du et udgangspunkt – skab din egen løbende. Der kan tilsættes bønner for at give lidt fylde. Du bliver lynchet i Texas for det; men så lad være med at lave den i Texas.