- 900g okseskank, bov, bryst eller hale.
- 500g gulerødder i 5cm stykker
- 2 store løg, i kvarte u. top/bund
- 1,2dl worchestershiresauce
- vand
- 2 spsk grov stærk sennep
- Salt og peber
Tænd ovnen på 160 gr.
Skær kødet i 5x5cm tern. Giv det godt med friskkværnet peber og en sjat havsalt. Svits på pande i 6-8min. Brunes godt af.
Sauter gulerødder i gryden 3-4 min. Tilsæt løg og svits yderligere 3-4 minutter. Når kødet er klar kommes det i gryden.
Blandes godt og tilsættes worchestersshirrersrsrsovsen 🙂 sammen med sennep og ca. 8dl vand (til det dækker).
Låg på gryden og i ovnen i 4 timer eller til kødet er mørt… Check efter 2-3 timer om der stadig er væde tilbage.
Smag til med salt og peber. Servér!
Traditionelt vil man servere kartoffelmos til – det bliver HEAVY! Prøv med frisk pasta (evt. håndrullet pici) og godt brød. Grønt – der er gulerødder i!