4 personer
- 2 løg – hakkede
- 2 fed hvidløg – fint hakkede
- 3 gulerødder – i grove tern
- 500g gullash-kød (Okse i grove tern)
- 1 spsk paprika (rosen)
- 1 tsk spidskommen
- 1 lille dåse tomatpuré
- 1/2 øl (resten drikkes imens)
- 3 tern grøntsagsboullion
- 1 spsk smør til stegning
- Salt
- Peber
- Vand
Sauter løg og gulerødder i smør i en stor gryde i 5 minutter ved middel varme. Kom hvidløg og kødet i gryden og brun det kort. Hæld den halve øl over og lad bruse af.
Tilsæt salt, peber og paprika. Rør rundt og tilsæt tomatpuré, bouillontern, spidskommen og vand til det næsten dækker kødet. Det er lettere at tilsætte lidt end, at tage væk senere…
Sæt låg på og lad det simre (LAV varme) i ca. 3 timer. Kan evt. jævnes, hvis sovsemor skal spise med 🙂
Server med kartoffelmos og persille.