Til 4 personer
- 800 g skært oksekød i GROVE tern
- 1 stort løg, hakket
- 4 fed hvidløg, hakkede/knuste
- 1 spsk frisk ingefær, revet
- 3 spsk Rogan Josh krydderi (HER)
- 2 tsk Garam Marsala
- 6 dl okseboullion
- 2 spsk tomatpure/mos
- Salt & Peber
- .
- 2 spsk yoghurt naturel (evt.)
Serveres med ris, brød og frisk koriander.
Krydr kødet med salt og peber og brun det i hold i gryden. Stil kødet til side.
Sauter løg & hvidløg i gryden (evt. en sjat ekstra olie), de skal ikke brune; men gyldnes. Tilsæt ingefær og krydderier og sauter 1 minuts tid.
Kom kødet i gryden sammen med tomater & boullion. Sæt gryden i ovnen i ca. 2 timer ved 180 gr. Kan også simre på komfur, hvis gryden ikke kan gå i ovnen.
Tag gryden ud af ovnen og smag til med salt & peber. Rør yoghurt i.
Server med ris 🙂