Rogan Josh Curry

Til 4 personer

  • 800 g skært oksekød i GROVE tern
  • 1 stort løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, hakkede/knuste
  • 1 spsk frisk ingefær, revet
  • 3 spsk Rogan Josh krydderi (HER)
  • 2 tsk Garam Marsala
  • 6 dl okseboullion
  • 2 spsk tomatpure/mos
  • Salt & Peber
  • .
  • 2 spsk yoghurt naturel (evt.)

Serveres med ris, brød og frisk koriander.

Krydr kødet med salt og peber og brun det i hold i gryden. Stil kødet til side.

Sauter løg & hvidløg i gryden (evt. en sjat ekstra olie), de skal ikke brune; men gyldnes. Tilsæt ingefær og krydderier og sauter 1 minuts tid.

Kom kødet i gryden sammen med tomater & boullion. Sæt gryden i ovnen i ca. 2 timer ved 180 gr. Kan også simre på komfur, hvis gryden ikke kan gå i ovnen.

Tag gryden ud af ovnen og smag til med salt & peber. Rør yoghurt i.

Server med ris 🙂