Mascarpone Pesto Pasta

4 personer (ca)

  • 500g pasta (med kringlet overflade – skruer/muslinger/?)
  • 200g grøn pesto
  • 200g mascarpone
  • 3-4 fed hvidløg, pressede eller hakkede
  • 2 spsk olivenolie
  • 50g friskrevet parmesan
  • Pasatvand (ca. 2 dl)
  • Friskkværnet peber
  • Salt

Sæt pastaen over og kog den som beskrevet på pakken.

Imens laves saucen…
Hak eller pres hvidløg og steg dem i olien ved svag varme på en pande sammen med masser af peber. De må ikke brune, skal blot blive bløde – tager ca 30 sek – 1 min.

Tilsæt pesto og mascarpone og bland godt sammen. Hæv evt. temperaturen et nøk.

Kom pastaen på panden sammen med parmesan & 1/2 dl af pastavandet. Rør det godt sammen.

Smag til med salt og juster tykkelse med lidt pastavand ad gangen.

Velbekomme – servér evt. lidt brød til – eller måske kan du blande stegte kyllingestykker i ?