4 personer (ca)
- 500g pasta (med kringlet overflade – skruer/muslinger/?)
- 200g grøn pesto
- 200g mascarpone
- 3-4 fed hvidløg, pressede eller hakkede
- 2 spsk olivenolie
- 50g friskrevet parmesan
- Pasatvand (ca. 2 dl)
- Friskkværnet peber
- Salt
Sæt pastaen over og kog den som beskrevet på pakken.
Imens laves saucen…
Hak eller pres hvidløg og steg dem i olien ved svag varme på en pande sammen med masser af peber. De må ikke brune, skal blot blive bløde – tager ca 30 sek – 1 min.
Tilsæt pesto og mascarpone og bland godt sammen. Hæv evt. temperaturen et nøk.
Kom pastaen på panden sammen med parmesan & 1/2 dl af pastavandet. Rør det godt sammen.
Smag til med salt og juster tykkelse med lidt pastavand ad gangen.
Velbekomme – servér evt. lidt brød til – eller måske kan du blande stegte kyllingestykker i ?